Nieuws

Is er nieuws over mijn activiteiten,
dan meld ik dat hier.
 Bijvoorbeeld een nieuw blog, een lezing of interview,
een nieuwe publicatie,
of iets anders wat ik graag wil delen.

Recensie Klap

(11.07.2019)

Op de website ‘In de Boekenkast’ staat een prachtige recensie over Klap die ik graag wil delen. Recensent Antoinette van der Steeg besloot haar verhaal als volgt: 

Klap is een boek dat compleet is en een goed beeld geeft van hoe Christine dit proces heeft ervaren in de eerste jaren na het ongeluk. Ik heb het boek met veel interesse gelezen en het raakte mij. Ik kan niet anders dan Christine een compliment geven dat ze haar verhaal met de lezer delen wil.
5 zeer verdiende sterren!

Hier kun je de volledige recensie lezen.

Recensie Klap In de Boekenkast

Boekpresentatie Klap

(06.06.2019)

‘Leest als een trein’, ‘aangrijpend geschreven’, ‘wat een prachtig boek’, ‘geeft een goed beeld van de impact van hersenletsel’, ‘veel respect voor je prestatie’. 
 
Bij de feestelijke boekpresentatie van Klap op 6 juni jl. mocht ik veel lovende en warme woorden in ontvangst nemen en ook veel bloemen en cadeautjes. En er werden ook heel wat boeken verkocht en gesigneerd! 
 
Na drie jaar in mijn schrijfbubbel is Klap ‘geboren’ en de wereld ingegaan. Ik hoop dat het boek bijdraagt aan kennis en begrip over whiplash en niet-aangeboren hersenletsel en een beeld geeft van de wereld van revalidatie, re-integratie, WIA en letselschade. En ik hoop dat mensen het ook gewoon een mooi boek vinden!
 

Bestel het bij de boekhandel of online, bijvoorbeeld hier.

Zie ook de pagina over Kla

Nieuw blog: Oppaskat

(10.05.2019)

Ik viel in voor de vaste kattenoppas, die ziek was geworden. Zo werd ik onverwacht het vrouwtje van Kala en Tarzan.
Over de (tragische) gebeurtenissen daarna heb ik een blog geschreven, lees het hier.